Skip to content

Med 23 års erfarenhet i branschen

JB-profiler har funnits sedan 1996 och erbjuder installation och underhåll av olika ventilationslösningar för såväl företag som organisationer. Inga problem är för stora för oss, och vi har erfarenhet av alla typer tekniska ventilationsutmaningar. Vi väljer alltid att jobba mycket nära våra kunder för att kunna erbjuda en så bra service som möjligt. Företag drivs av Daniel Östby, Maria Östby och Ulf Renner, och tveka inte att kontakta någon av oss med dina frågor och funderingar.

Våra tjänster inom ventilation erbjuds framför allt inom tre olika huvudområden. Tillsammans gör det att vi kan erbjuda kompletta lösningar som gör det smidigt för dig som kund.

Injustering

Vi anpassar och justerar ventilationssystemet så att rätt luftkvalitet fås i respektive utrymme. Vi klarar injustering av samtliga förekommande system.

Styr & regler​

Vi bygger, utvecklar, anpassar och programmerar ert styrsystem för att optimera driftekonomin och luftkvaliteten samt komforten.

Projektering​

Vi hjälper till med allt förberednings- och projekteringsarbete. Det innebär till exempel att vi använder oss av Magi Cad för att göra alla ritningar som projektet kräver. Vårt mål är att skapa ett så energieffektivt och miljövänligt ventilationssystem som möjligt.

Intresserad? Vi ringer upp dig!

Fyll i ditt telefonnummer nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.